Θεματικό πάρκο “Μιά φορά κι έναν καιρό”

Θεματικό πάρκο “Μιά φορά κι έναν καιρό”

Εκδρομές, αθλητισμός και γιορτές

Average Reviews

Περιγραφη

Το θεματικό πάρκο “Μιά φορά κι έναν καιρό” δίνει στα παιδιά την δυνατότητα να βρεθούν στο παρελθόν, σ’ εκείνο τον καιρό, ο οποίος περιγράφεται στα παραμύθια, καθώς και να ξεκουραστούν με δραστηριότητες, και να απασχοληθούν με σπόρ.

Το πάρκο εκτείνεται σε μία περιοχή πνιγμένη στο πράσινο, στον Αυλώνα, σε απόσταση μιάς ώρας δρόμου από το κέντρο της Αθήνας. Είναι ένα από τα πιό όμορφα μέρη της Αττικής, όπου είναι ευχάριστο να πραγματοποιήσει κάποιος μία οικογενειακή εκδρομή ή βόλτα με τα παιδιά κατά τις αργίες.

Στο πάρκο τα παιδιά μπορούν να επικοινωνήσουν με κατοικίδια ζώα , όπως άλογα και πόνυ, πρόβατα και αγελάδες, γουρουνάκια και κατσίκες, κουνέλια και χήνες, πάπιες και κότες. Εδώ μπορεί το παιδί να παίξει στο παλιό σχολείο, στο παλιάς εποχής κατάστημα τροφίμων ή στο εργαστήριο του υποδηματοποιού, αλλά επίσης να δεί έναν ανεμόμυλο, την σιταποθήκη και τον κήπο με τα μοσχομυριστά φυτά.

Στο αθλητικό κέντρο “The Greeks”, που βρίσκεται εντός του πάρκου, τα παιδιά μπορούν με ασφάλεια να απασχολούνται με το αγαπημένο τους σπόρ.

Εκεί υπάρχουν εγκατεστημένα τα εξής :

  • Ποδοσφαιρικό γήπεδο 5Χ5
  • Αγωνιστικοί χώροι για βόλλεϋ, χάντ μπώλ και μπάσκετ
  • Δύο αγωνιστικοί χώροι για τέννις
  • Δύο τραπέζια για πίνγκ-πόνγκ
  • Αίθουσα χορού
  • Σάλα προπονήσεων και αίθουσα πολεμικών τεχνών.

Στο “The Greeks” λειτουργεί Ακαδημία Ποδοσφαίρου υπό την προστασία του ποδοσφαιρικού συλλόγου “Παναθηναϊκός”, όπου διεξάγονται πρωταθλήματα, ομαδικά παιχνίδια και πρωταθλήματα συνεταιριστικών ομάδων.

Σε ένα ειδικά σχεδιασμένο δωμάτιο λειτουργεί Ακαδημία σύγχρονου χορού και μπαλέτου.

Εκτός από αυτά, στην περιοχή του πάρκου, μπορεί κάποιος να πάρει μαθήματα τέννις, γυμναστικής και πολεμικών τεχνών.

Στο “Μία φορά κι έναν καιρό” τα παιδιά τα περιμένει ένας παιδότοπος με φουσκωτή επιφάνεια για άλματα, βουναλάκια και ένα πλαίσιο με άμμο, ενώ τους γονείς τους περιμένει μία άνετη καφετέρια. Μπορεί κάποιος επίσης να καθήσει στα ξύλινα τραπέζια για πίκ νίκ.

Στο πάρκο διεξάγονται πολυάριθμα επιμορφωτικά προγράμματα οικολογικής διαπαιδαγώγησης, σχολικές εκδρομές και παιδικές γιορτές. Το “Μία φορά κι έναν καιρό” είναι μία πρωτότυπη λύση για την τέλεση παιδικών βραδιών, βάπτισης, κοινωνικών και συλλογικών εκδηλώσεων.

Για την τέλεση μιάς γιορτής, μπορεί κάποιος να προσκαλέσει έναν επαγγελματία εμψυχωτή και να παραγγείλει οποιοδήποτε από τα επιμορφωτικά προγράμματα, που είναι διαθέσιμα στο πάρκο.

Στο θεματικό πάρκο “Μιά φορά κι έναν καιρό” τα παιδιά μαθαίνουν για την ζωή σε ένα παραδοσιακό χωριό μιάς περασμένης εποχής, γνωρίζονται με τα ζώα, παίζουν παιχνίδια με δράση, απασχολούνται με σπόρ και τελούν χαρούμενες γιορτές !

Linked with www.activebaby.gr

Φωτογραφιες