Ποδοσφαιρική Ακαδημία “Κορωνίδα”

Ποδοσφαιρική Ακαδημία “Κορωνίδα”

Αθλητική προετοιμασία για μελλοντικούς ποδοσφαιριστές

Average Reviews

Περιγραφη

Η ποδοσφαιρική Ακαδημία Κορωνίδα Γαλατσίου αποτελεί μία θαυμάσια δυνατότητα για εκπαίδευση στο ποδόσφαιρο με αποτελεσματική μέθοδο, η οποία δίνει ελπίδα για μια μελλοντική ποδοσφαιρική σταδιοδρομία. Τα παιδιά δεν παρακολουθούν απλά τις προπονήσεις, αλλά συμμετέχουν ενεργά στην ζωή της Ακαδημίας.

Εδώ θεωρούν, ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής, ανεξάρτητα από την μελλοντική του εξέλιξη, οφείλει να συσχετίζει τα σπόρ με ένα ευχάριστο και συναρπαστικό παιχνίδι, το οποίο στα πλαίσια της προπόνησης θα τον συνοδεύει κατά την διάρκεια μερικών δεκαετιών.

Γι’ αυτό οι προπονητές διεξάγουν τα μαθήματα με μορφή παιχνιδιού, ώστε όχι απλά να εκπαιδεύουν τα παιδιά, αλλά και να τα διασκεδάζουν. Μόνο έτσι οι νεαροί ποδοσφαιριστές θα μπορέσουν να γίνουν φίλοι με την μπάλα, να αγαπήσουν το ποδόσφαιρο και να μήν χάσουν το ενδιαφέρον τους γι’ αυτό το παιχνίδι και αυτό το είδος σπόρ γενικώς, πιστεύουν στην Ακαδημία.

Στην “Κορωνίδα” Γαλατσίου έχουν ειδικά τύχει επεξεργασίας υποκατηγορίες για κάθε ηλικιακή κατηγορία από 4 έως 18 έτη, οι οποίες μορφοποιούνται σύμφωνα με το έτος γέννησης των παιδιών, γι’ αυτό δε οι νεαροί ποδοσφαιριστές προπονούνται με τους συνομηλίκους τους. Το να γνωριστεί κάποιος με κάθε μία από τις ποδοσφαιρικές υποκατηγορίες, είναι δυνατόν έχοντας έλθει σε επαφή με την γραμματεία μέσω του επίσημου ιστότοπου της Ακαδημίας “Κορωνίδα” Γαλατσίου.

Τα μαθήματα εκτελούνται καθημερινά , υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένων προπονητών (TEFAA και UEFA), σε ένα πλήρως ανανεωμένο στάδιο 11Χ11, 9Χ9, και 5Χ5 στο Άλσος Βεϊκου. Παράλληλα κατά την διάρκεια του έτους, οι υποκατηγορίες συμμετέχουν σε επίσημα πρωταθλήματα (EPS Athens)και σε ανεξάρτητους γύρους.

Φέρτε το παιδί σας στις προπονήσεις στην Ακαδημία “Κορωνίδα” Γαλατσίου, όπου τα παιδιά τα βοηθούν να καταλάβουν την φιλοσοφία του ποδοσφαίρου, να ανακαλύψουν τα μυστικά αυτού του είδους σπόρ, να περάσουν χαρούμενα τον καιρό τους, να βελτιώσουν την τεχνική προπαρασκευή τους και να γίνουν ποδοσφαιριστές με αρτιότητα , οι οποίοι πιθανώς θα κτίσουν στο μέλλον την αθλητική τους σταδιοδρομία.

Linked with www.activebaby.gr

Φωτογραφιες

Videos

Στατιστικη

421 Views
0 Rating
0 Favorite
0 Share

Ηλικια

Χαρτης